Мебел по нарачка

Погледнете ги нашите каталози со нашите производи, секаков вид на тапациран мебел и мебел по мерка и според потребите на нашите муштерии. Погледнете ги и изберете од големата понуда на материјали во разни бои и принтови од кои може да си одберете комбинација која ви се допаѓа за мебелот што го нарачувате. Богатата палета на бои и штофови овозможува да се задоволат сечии потреби. Доколку не сте сигурни, овде сме за да ви помогнеме.
Вашиот стил е наша одговорност!
Сакате да порачате?
Пополнете го нашиот формулар