Барате квалитетно изработен мебел, кој ги задоволува вашите и потребите на вашиот простор за живеење?

Произведуваме секаков вид на тапациран мебел и мебел по мерка и според потребите на нашите муштерии. Се грижиме за квалитетот на изработка исто колку и изгледот и линијата на мебелот кој го произведуваме.
Стоиме зад тоа дека ќе го добиете тоа што сте го нарачале.

Контакт информации

Адреса: Герас Цунев 11 Струмица
Телефон: +389 78 233 866
Е-маил: contact@mebelivan.mk